Pedro als muzikant, leraar, muzikaal leider en mens

Deze pagina maakt Pedro verlegen. Maar de teksten op deze pagina zijn precies de reden waarom de muzieklessen van Pedro een gouden randje hebben. Ken je Pedro en wil je ook een berichtje voor hem achter laten of mensen laten weten waarom ze hem moeten kiezen als pianoleraar. Dan kan dat hier. 

Commentaren: 2
  • #2

    Tommes laros (woensdag, 09 december 2020 12:35)

    Al meer dan 10 jaar komt Pedro bij ons over de vloer om keyboard les aan mij te geven. Ik denk dat dit al een goede reden is om te zeggen dat dit nooit verveeld. Geen vervelende langdradige theorie, maar gelijk de muziek spelen die je zelf leuk vind met een dosis humor. Zelfs na 10 jaar ontdekken we samen steeds weer nieuwe uitdagingen die het spelen toch weer leuker maken. Zijn zoon Paul zal het met zo'n leermeester zeker ook ver gaan brengen. Ik hoop nog vele jaren samen met Pedro als keyboardleraar en als vriend plezier te hebben aan het maken van muziek. Pedro en Paul het gaat jullie goed ! Groetjes van Tommes

  • #1

    Bibi (vrijdag, 11 september 2020 15:52)

    Voor Pedro de liefste , leukste en grappigste piano docent van de wereld . Ondertussen zit ik al meer Dan een jaar bij hem op les en elke keer als die komt verheug ik me. Hij geeft altijd zo’n leuke lessen .Als ik op vakantie ga mis ik de lessen van Pedro ��

Lekker werken

Altijd goed repeteren en lekker spelen met Pedro van Meel.

Perry Zuidam

OP mijn gemak

Mijn eerste keer zingen in een studio, heel erg spannend. Gelukkig stelde Pedro me enorm op mijn gemak, gaf me hele goede tips en feedback. Ik ben heel blij met het resultaat!

Loes Stulting-Gussenhoven

Hartverwarmend

Pedro is een van de liefste mensen die ik ken. Ik krijg nu ruim twee jaar les van hem en nog steeds kijk ik iedere week uit naar mijn keyboardles. In twee weken tijd leerde hij me noten lezen en nu twee jaar later, maar ik muziek waar ik zelf wel eens van sta te kijken. Maar toch is dit niet waarom ik de lessen van Pedro zo speciaal vind. Pedro is veel meer dan een pianoleraar. Hij neemt de tijd, hij luistert en heeft geduld, maar hij heeft vooral een hart van goud. Je voelt aan alles dat hij zijn passie voor muziek met je wil delen. Wil je een nieuw instrument? Andere bladmuziek of heb je een probleem van een heel andere orde dan muziek? Pedro daar om je te helpen. Een man om (muzikaal) op te bouwen. 

Marloes Jacobs